DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. jūnijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Inese Lībiņa-Egnere vizītē apmeklēs Moldovu

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saeimas priekšsēdētājas biedre, Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas (EPPA) Latvijas delegācijas vadītāja Inese Lībiņa-Egnere līdz 9.jūnijam uzturēsies vizītē Moldovas galvaspilsētā Kišiņevā, kur norisināsies EPPA Pārraudzības komitejas novērotāju vizīte.

Vizītes ietvaros kopā ar Moldovas augstākajām amatpersonām plānots pārspriest jautājumus, kas saistīti ar aktuālajiem politiskajiem notikumiem, tostarp Krievijas agresijas pret Ukrainu, ietekmi uz demokrātisko institūciju darbu. Tāpat paredzēts pārrunāt Moldovas reformas, kas veiktas tieslietu sistēmas stiprināšanas un korupcijas apkarošanas jomā, kā arī aktualitātes mediju jomā un minoritāšu aizsardzībā.

EPPA ir Eiropas Padomes statūtorganizācija, kuras uzmanības lokā ir cilvēktiesību, daudzviedokļu demokrātijas un tiesiskas valsts aizstāvēšana, Eiropas kultūras identitātes un daudzveidības izpratnes un attīstības veicināšana un aktuālu Eiropas sabiedrības jautājumu risināšana, kā arī demokrātiskās stabilitātes stiprināšana Eiropā, atbalstot politiskās, likumdošanas un konstitucionālās reformas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI