DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. maijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Abonē to, kas interesē Tevi! – sākas Latvijas Pasta abonēšanas kampaņa otrajam pusgadam

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ar aicinājumu Abonē to, kas interesē Tevi! 2022. gada 1. jūnijā sākas Latvijas Pasta pusgada abonēšanas kampaņa, kurā otrajam pusgadam iespējams abonēt vairāk nekā 400 dažādu Latvijā un ārvalstīs izdotu preses izdevumu. Dažiem izdevumiem ir īpašas atlaižu cenas, bet visiem izdevumiem, abonējot sešiem mēnešiem, ir būtiskas atlaides.

Visērtāk un ātrāk preses izdevuma abonementus iespējams noformēt Latvijas Pasta interneta abonēšanas vietnē www.abone.lv, bet preses izdevumus iespējams abonēt arī jebkurā pasta pakalpojumu sniegšanas vietā un pie pastnieka vai zvanot Latvijas Pasta Klientu centram: 67008001, 27008001.

Latvijā izdotiem preses izdevumiem, kas iznāk biežāk nekā reizi mēnesī, abonementu noformēšana pasta nodaļās, pie pastnieka, interneta vietnē www.abone.lv iespējama no 1. līdz 28. jūnijam, bet, abonējot Klientu centrā pa tālruni, – no 1. līdz 20. jūnijam.

Latvijā izdotiem preses izdevumiem, kas iznāk reizi mēnesī, abonementu noformēšana pasta nodaļās, pie pastnieka, interneta vietnē www.abone.lv iespējama no 1. līdz 25. jūnijam, savukārt, abonējot Klientu centrā pa tālruni, – no 1. līdz 16. jūnijam.

Ārvalstīs izdotiem preses izdevumiem abonementu noformēšana pasta nodaļās, pie pastnieka, interneta vietnē www.abone.lv iespējama no 1. līdz 15. jūnijam, bet, abonējot Klientu centrā pa tālruni, – no 1. līdz 12. jūnijam.

Dažiem preses izdevumiem patlaban noteiktas īpašas atlaižu cenas, bet visiem preses izdevumiem, abonējot sešiem mēnešiem, ir būtiskas atlaides.

Ar abonējamo izdevumu klāstu un precīziem abonēšanas termiņiem iespējams iepazīties www.abone.lv, un tos var noskaidrot jebkurā pasta pakalpojumu sniegšanas vietā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI