DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. maijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tiesu sistēma

Tieslietu padomes locekļi ar Zemgales apgabaltiesas tiesnešiem pārrunās aktuālos tiesu un Tieslietu padomes darba jautājumus

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pirmdien, 23. maijā, Tieslietu padomes priekšsēdētājs Aigars Strupišs un Tieslietu padomes priekšsēdētāja vietniece Dzintra Balta dosies darba vizītē uz Jelgavu, lai ar Zemgales apgabaltiesas tiesnešiem pārrunātu aktuālos tiesu un Tieslietu padomes darba jautājumus. 

Vizītes ietvaros Tieslietu padomes priekšsēdētājs Aigars Strupišs informēs Zemgales apgabaltiesas tiesnešus par Tieslietu padomes darba prioritātēm 2022. gadā un diskutēs ar tiesnešiem par pašpārvaldes institūciju stiprināšanu, kā arī apspriedīs citus nozīmīgus jautājumus.

Tieslietu padome piedalās tiesu sistēmas politikas un stratēģijas izstrādē, kā arī tiesu sistēmas darba organizācijas pilnveidošanā. Tāpēc, lai nodrošinātu kvalitatīvu un nepastarpinātu dialogu ar tiesu varu, Tieslietu padomes locekļi ir ieplānojuši vairākas reģionālās vizītēs uz tiesām. Nākamā vizīte ieplānota 2022. gada 30. maijā ar Vidzemes apgabaltiesas tiesnešiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI