DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. maijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

2022. gada 12. maijs uz valsts robežas un valsts iekšienē

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 11. maijā Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 48 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti 14 robežpārkāpēji, tajā skaitā:

  • Ieceļošana Latvijā liegta četriem ārzemniekiem

Terehovas un Grebņevas robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta diviem Ukrainas un vienam Krievijas pilsonim,  jo ārzemniekiem  nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, kā arī vienam Moldovas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīga ceļošanas dokumenta. Personas atgrieztas uz izceļošanas valsti.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti sešām personām – diviem Uzbekistānas, diviem Pakistānas,  vienam Lietuvas un vienam Igaunijas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu 28 personai – deviņiem Ukrainas, septiņiem Krievijas, pieciem Latvijas, diviem Baltkrievijas, vienam ASV, vienam Kazahstānas, vienam Moldovas, vienam Serbijas un vienam Uzbekistānas pilsonim.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI