DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. maijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK: Priekšvēlēšanu pasākumos tiksimies ar visām politiskajām partijām

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) vadība apmeklēs dažādu politisko partiju kongresus un citus pasākumus, lai veicinātu dialogu par uzņēmējdarbības vidi Latvijā un sniegtu savu redzējumu tās uzlabošanai.

Tuvojas 14. Saeimas vēlēšanas un Latvijas iedzīvotājiem oktobrī būs jāizvēlas valsts virzības ceļu nākamajiem 4 gadiem. Lai veicinātu dialogu un izpratni par uzņēmējdarbībai un Latvijas ekonomikas attīstībai nozīmīgiem jautājumiem, LTRK atsaucas dažādu politisko partiju aicinājumam apmeklēt priekšvēlēšanu pasākumus, piedāvājot savu redzējumu un idejas par ekonomiskajiem procesiem valstī.

Tā kā LTRK ir politiski neitrāla organizācija, tā ir atvērta komunikācijai ar visām politiskajām partijām un piedalās visu partiju kongresos un citos pasākumos, uzklausot valsts ekonomikai un uzņēmējdarbības veicināšanai būtiskos jautājumus un piedāvājot savas idejas to risināšanai.

LTRK prezidents Aigars Rostovskis stāsta “Tuvojoties Saeimas vēlēšanām, ir palielinājusies arī politiskā aktivitāte un LTRK vadība sāk saņemt uzaicinājumus apmeklēt dažādu politisko organizāciju kongresus, konferences un citus pasākumus. LTRK šādos pasākumos piedalās un iespēju robežās mēs atsaucamies visiem uzaicinājumiem, jo uzskatām, ka tā ir iespēja savas idejas un uzskatus aiznest līdz nākamajiem Saeimas deputātiem un ministriem. Mēs esam politiski neitrāla organizācija, tāpēc nešķirosim aicinātājus un veidosim dialogu ar visiem.”

Informācijai vai sadarbībai rakstīt uz info@ltrk.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI