DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. maijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Rīt Atvērto durvju diena Valsts policijas koledžā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Jau rīt, 6. maijā, Valsts policijas koledžā klātienē notiks Atvērto durvju diena. Aicinām ierasties gan mediju pārstāvjus, gan ikvienu interesentu, kurš vēlas uzzināt par studiju iespējām Valsts policijas koledžā un iestājpārbaudījumiem. Atvērto durvju dienas aktivitāšu laikā ikviens varēs rast priekšstatu par policista profesiju un karjeras izaugsmes iespējām.

Šī gada 6. maijā Valsts policijas koledža rīko Atvērto durvju dienu. Jau no pulksten 10.00 visiem interesentiem būs iespēja apmeklēt Valsts policijas koledžu Rīgā, Ezermalas ielā 10, lai uzzinātu visu par izglītības iespējām Valsts policijas koledžā, iestājpārbaudījumiem un nosacījumiem, kas jāņem vērā, lai uzsāktu dienestu Valsts policijā.

Lai ikvienam rastos priekšstats par studijām Valsts policijas koledžā un policistu ikdienas darbu, Atvērto durvju dienā tiks īstenota aizraujoša programma. Kadeti demonstrēs studiju laikā apgūtās prasmes uzbrukumu atvairīšanā un aizsardzības taktikas paņēmienus, personu aizturēšanu no automašīnām. Tiks stāstīts par iestājpārbaudījumiem, atklāts policista profesijas daudzpusīgums, jo Atvērto durvju dienā Valsts policijas koledžā viesosies arī kinologi ar dienesta suņiem un hipologi ar dienesta zirgiem, varēs aplūkot policijas transportu, ekipējumu, redzēt kriminālistikas ekspertu darbu, kā arī pārbaudīt loģisko domāšanu un spēju atrisināt dažādas situācijas jaunajā XVR simulatorā.

Dienas laikā ikviens apmeklētājs varēs tikties ar Valsts policijas koledžas personālu, Studējošo pašpārvaldi un koledžas studentiem, lai noskaidrotu visus interesējošos jautājumus par dienestu un mācībām Valsts policijas koledžā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI