DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. aprīlī, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

LM rīko erudīcijas spēli par Eiropas Savienību un labklājības nozari

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Labklājības ministrija, turpinot ikgadējo tradīciju, rīko erudīcijas spēli “Lielā Eiroviktorīna” 10. un 11.  klašu skolēniem. Viktorīnas mērķis ir interesantā un aizraujošā veidā pārbaudīt skolēnu zināšanas un padziļināt izpratni par Eiropas Savienību (ES), labklājības nozari Latvijā, kā arī atbalsta pasākumiem labklājības un vienlīdzības veicināšanai. Vienlaikus spēle var palīdzēt skolotājiem dažādot mācību vielu un procesu.

Erudīcijas spēle “Lielā Eiroviktorīna” norisināsies no 9. līdz 20. maijam, un to būs iespējams spēlēt tiešsaistē, integrējot kādā no mācību stundām. Tādējādi skolotājiem būs iespēja apvienot izklaidi ar skolēnu izglītošanu, pārrunājot ar jauniešiem spēles jautājumus un pareizās atbildes, papildinot viņu zināšanas par Eiropas Savienību, labklājības nozari Latvijā, jauniešu atbalsta programmām un citiem jautājumiem.

“Lielajā Eiroviktorīnā” tiks noteiktas sešas uzvarētāju klases. Katra reģiona – Rīgas, Vidzemes, Zemgales, Kurzemes, Latgales un Sēlijas – erudītākā klase saņems dāvanu karti 250 eiro vērtībā klases saliedēšanai. Savukārt labākā klase no visiem reģioniem saņems papildu dāvanu karti 250 eiro vērtībā.

Reģistrēt klasi dalībai “Lielajā Eiroviktorīnā” iespējams līdz 6. maijam, aizpildot reģistrācijas formu - https://mdplaytime.com/liela-eiroviktorina/.

Lielajā Eiroviktorīnā” ik gadu piedalās vairāk nekā 1000 skolēnu no visas Latvijas, sacenšoties par erudītākās klases Latvijā titulu, kā arī iespēju saņemt Labklājības ministrijas apmaksātu pasākumu visai klasei, tādējādi veicinot arī savstarpēju saliedētību.

“Lielā Eiroviktorīna” tiek rīkota jau trešo reizi, un tā ir Labklājības ministrijas organizēta erudīcijas spēle 10.‒11. klašu skolēniem par Eiropas Savienību un ES fondu ieguldījumu labklājības jomā, labklājības nozari, kā arī atbalsta pasākumiem labklājības un vienlīdzības veicināšanai. Sīkāka informācija www.lm.gov.lv un Labklājības ministrijas Facebook kontā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI