DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. aprīlī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Zemgales jaunieši aicināti piedalīties “Biznesa nakts” izaicinājumā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Zemgales Plānošanas reģions un Jāņa Bisenieka fonds sadarbībā ar Jelgavas tirgotāju un ražotāju asociāciju, Jelgavas biznesa inkubatoru un Jelgavas izglītības pārvaldi organizē pasākumu skolēnu uzņēmējdarbības spēju un jaunrades veicināšanai “Biznesa nakts”, kas no 29. - 30. aprīlim norisināsies Jelgavas tehnikumā.

Biznesa nakts ir 30 stundu garš izaicinājums Zemgales reģiona vidusskolēniem vai profesionālo iestāžu audzēkņiem, kuri vēlas attīstīt prasmes uzņemties iniciatīvu, stratēģiski plānot, risināt problēmas un pieņemt lēmumus.

Pasākumā dažādu nozaru eksperti dalīsies ar zināšanām par biznesa modelēšanu, prototipēšanu, prezentēšanas prasmju pilnveidošanu, kā arī atklās savus pieredzes stāstus.

Jaunieši, iespējams, topošie uzņēmēji ne tikai varēs iegūt jaunas zināšanas, bet arī pielietot tās praktiski – ģenerēt biznesa idejas, strādāt starpskolu komandās, modelēt biznesa procesus, veidot prototipus, kā arī tikties ar pieredzējušiem mentoriem. Pēc vairāk nekā 24 stundu intensīva darba komandas savas idejas un prototipus prezentēs žūrijai.

Dalībniekiem simpātiju balvas sarūpējuši vietējie uzņēmēji, bet trīs labākās biznesa idejas iegūs naudas balvu 300 eiro apmērā.

Dalība pasākumā ir bez maksas, tam pieteikties iespējams no 4. – 16. aprīlim saitē ej.uz/BN2022. Plašāka informācija  - www.facebook.com/BiznesaNaktsJelgava/

Pasākums tiek īstenots ar EEZ grantu 2014.-2021. gada perioda projekta “Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Zemgales plānošanas reģionā” finansiālu atbalstu. EEZ un Norvēģijas granti ir finansiāls atbalsts, ko sniedz Islande, Lihtenšteina un Norvēģija. Projekta kopējais budžets  ir 969 256 EUR, no kuriem programmas līdzfinansējums ir 793 867,70 EUR. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI