DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. martā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Dagmāra Beitnere-Le Galla ar Marokas vēstnieku pārrunā dialoga stiprināšanas iespējas politikā, ekonomikā un izglītībā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Raugoties no Eiropas perspektīvas, mums ir daudz senu un kopīgu sakņu. To iespējams izmantot Latvijas un Marokas dialoga stiprināšanai īpaši politikā, ekonomikā un izglītībā,” sacīja Saeimas priekšsēdētājas biedre Dagmāra Beitnere-Le Galla otrdien, 29.martā, iepazīšanās vizītē attālināti tiekoties ar Marokas Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Karimu Medreku (Karim Medrek).

D.Beitnere-Le Galla atzīmēja, ka mūsu uzņēmēji ir ieinteresēti padziļināt sadarbību ar Maroku, tostarp informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā.

Tāpat puses bija vienisprātis par iespēju stiprināt Latvijas un Marokas dialogu izglītībā, kā arī pārrunāja sadarbību starptautiskajās organizācijās, tostarp Latvijas kandidatūru ANO Drošības padomes vēlēšanās 2025.gadā. “Mūsu reģionam drošība ir prioritāte. Mēs dzīvojam nedrošos laikos, un šajos apstākļos stingri atbalstām Ukrainu,” sacīja Saeimas priekšsēdētājas biedre.

D.Beitnere-Le Galla un vēstnieks pārrunāja cīņu ar klimata pārmaiņām, kā arī Marokas iesaisti migrācijas problēmu risināšanā.

K.Medreks rezidē Stokholmā, Zviedrijā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI