DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. martā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Vēl virkne valsts muzeju precizē savus cenrāžus atbilstoši “Latvijas Goda ģimenes apliecības programmas” īstenošanas kārtībai

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valdība 29. martā apstiprināja izmaiņas Memoriālo muzeju apvienības muzeju un īpaši aizsargājamā kultūras pieminekļa – Turaidas muzejrezervāta cenrāžos, līdz ar ko šie valsts muzeji nodrošina Latvijas Goda ģimenes apliecības programmas mērķgrupām atlaides atsevišķiem pakalpojumiem.

Veiktie grozījumi Bērnu tiesību aizsardzības likumā nosaka, ka daudzbērnu ģimenēm un ģimenēm, kuru aprūpē ir bērns ar invaliditāti vai persona, kura nav sasniegusi 24 gadu vecumu un kurai ir noteikta I vai II invaliditātes grupa, Sabiedrības integrācijas fonds nodrošina valsts atbalsta programmas „Latvijas Goda ģimenes apliecības programma” atlaižu sistēmas piemērošanu.

Attiecīgi visu šo muzeju cenrāžos tiek veiktas izmaiņas, piemērojot gan daudzbērnu ģimenēm, gan ģimenēm, kuru aprūpē ir bērns ar invaliditāti vai persona, kura nav sasniegusi 24 gadu vecumu un kurai ir noteikta I vai II invaliditātes grupa, “Latvijas Goda ģimenes apliecības programmas” atlaižu sistēmā paredzētās atlaides.

Ar konkrētajām muzeju piemērotajām atlaidēm programmas “Latvijas Goda ģimenes apliecības programma” ietvaros būs iespējams iepazīties muzeju tīmekļvietnēs.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI