DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. martā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Parlaments piedalīsies akcijā “Zemes stunda”

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saeima piedalīsies akcijā “Zemes stunda” un sestdien, 26.martā, uz stundu simboliski izslēgs parlamenta ēku fasāžu apgaismojumu.

“Viena stunda gadā ir sīks piliens okeānā, pat stunda dienā būtu maz, ja runa ir par pasaules glābšanu, taču nevajag par zemu novērtēt piliena nozīmi. “Zemes stunda” katru gadu liek sajust kopību ar līdzīgi domājošajiem un dod iedvesmu tām sīkajām nenogurstošo pilienu lietām, kuras var realizēt ikdienā. Un tā pilienu pa pilienam pamazām veidojas ieradumu maiņa, kas dod reālu un taustāmu efektu,” pauž Saeimas Vides un klimata apakškomisijas priekšsēdētāja Dace Rukšāne-Ščipčinska.

Akcijas ietvaros ikviens tiek aicināts izslēgt apgaismojumu no pulksten 20.30 līdz 21.30, lai iestātos par dabu un parādītu savu apņemšanos videi draudzīgākai rīcībai ikdienā.

Pasaules Dabas Fonda rīkotās akcijas “Zemes stunda” laikā tiks izslēgts fasādes apgaismojums Saeimas namam Jēkaba ielā 11, kā arī komisiju un frakciju ēkām Jēkaba ielā 6/8, Jēkaba ielā 10/12, Jēkaba ielā 16 un Torņa ielā 3/5.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI