DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. martā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Iekšlietu ministre Marija Golubeva un EDSO Īpašais pārstāvis cilvēku tirdzniecības apkarošanai aicina uz preses konferenci

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, 25. martā, plkst. 14.00 Iekšlietu ministrija aicina uz attālinātu preses konferenci, kas veltīta EDSO Īpašā pārstāvja un koordinatoru biroja cilvēku tirdzniecības apkarošanai izpētes vizītei Latvijā. Šādas izpētes vizītes EDSO īsteno kopš 2011. gada un to mērķis ir apzināt valstu labās prakses un izaicinājumus cīņā ar cilvēku tirdzniecību. Šī ir pirmā reize, kad EDSO veic izpētes vizīti Latvijā.

Preses konferencē piedalīsies iekšlietu ministre Marija Golubeva, EDSO īpašais pārstāvis cilvēku tirdzniecības apkarošanai Valiants Ričijs (Valiant Richey) un nacionālā koordinatore cilvēku tirdzniecības jautājumos Agnese Zīle-Veisberga.

Preses konferencē varēs iegūt informāciju par Latvijas īstenotajām labajām praksēm un aktuālajiem izaicinājumiem cīņā ar cilvēku tirdzniecību, kā arī iepazīties ar EDSO redzējumu normatīvā regulējuma pilnveidošanā un digitālo tehnoloģiju izmantošanā.

Saite uz attālināto konferences telpu:

https://us02web.zoom.us/j/89186397119?pwd=US9CdUJDaDE3NDc3MTNaV2FuT0Rodz09

2021. gada 28. septembrī Ministru kabinets apstiprināja jauno Cilvēku tirdzniecības novēršanas plānu 2021. – 2023. gadam, kas balstās uz novēršanu, aizsardzību, personu saukšanu pie atbildības un sadarbības veicināšanu. Plāns pieejams: https://likumi.lv/ta/id/326420-par-cilveku-tirdzniecibas-noversanas-planu-2021-2023-gadam

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI