DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. martā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

A.Aronovu apstiprina Rīgas pašvaldības policijas priekšnieka vietnieka amatā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komiteja trešdien, 23. martā, nolēma apstiprināt Andreju Aronovu Rīgas pašvaldības policijas (RPP) priekšnieka vietnieka amatā.

A.Aronovs līdz šim bija RPP priekšnieka vietnieka pienākumu izpildītājs un ir saņemta iekšlietu ministra piekrišana viņa apstiprināšanai amatā.

Kā norāda RPP vadība, A. Aronova vadībā katru dienu tiek nodrošināta policijas darba aspektu sarežģītāko jautājumu risināšana, kā arī organizēta sadarbība ar valsts pārvaldes un pašvaldības iestādēm. RPP darbs priekšnieka vietnieka atbildības zonā ir organizēts un pārraudzīts visaugstākajā līmenī, kā arī A. Aronovs atbilst likuma prasībām šī amata ieņemšanai.

A.Aronovs savulaik bija RPP Tūrisma policijas nodaļas priekšnieks. Viņš saņēmis apbalvojumu "Gada policists", saņēmis arī atzinību par uzcītīgu darbu policijā un par ieguldījumu policijas attīstībā.

RPP priekšnieka vietnieka amata pienākumos ietilpst dalība civilās aizsardzības sistēmas uzdevumu plānošanā un izpildē, struktūrvienību vadītāju un darbinieku darba kontrole, policijas struktūrvienību un citu iestāžu sadarbības nodrošināšana, darbinieku sūdzību un iedzīvotāju sūdzību izskatīšana, kā arī citi pienākumi.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI