DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. martā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Jānis Bordāns ar Ropažu skolēniem runās par Satversmes nozīmi

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 23. martā, Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns kā Satversmes vēstnesis apmeklēs Ropažu vidusskolu, lai iepazīstinātu skolēnus ar valsts pamatlikumu, tā vērtībām un nozīmi. J. Bordāna saruna ar skolēniem notiek Satversmes simtgadei veltītās izglītojošās kampaņas “Es, Tu un Satversme” ietvaros.

Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs Jāni Bordāns norāda: “Kā Satversmes vēstnesim man ir iespēja apmeklēt jau otro skolu, lai jauniešiem pastāstītu par Satversmes lomu mūsdienās. Valsts pamatlikums ir viens no svarīgākajiem fundamentiem, lai pastāvētu brīva, neatkarīga valsts. Mūsu pienākums izglītot katru bērnu, katru savu paaudzi par valsts pamatvērtībām, sevišķi laikā, kad Ukrainas tauta cīnās par savu neatkarību un demokrātiskām vērtībām."

Ropažu vidusskolā J. Bordāns tiksies ar 9. klašu skolēniem.

Jau vēstīts, ka Satversmes simtgadei veltītās izglītojošās kampaņas “Es, Tu un Satversme” ietvaros Satversmes vēstneši – juristi – vieslekcijas formātā iepazīstinās skolēnus dažādās Latvijas skolās ar Satversmi.

Izglītojošo kampaņu rīko Tieslietu ministrija sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju, un tā ir daļa no vairākām aktivitātēm Satversmes simtgades gadā.

Informācija par Satversmes simtgadi (vēsture, mūsdienas, pasākumi) pieejama šeit, kā arī Tieslietu ministrijas un Izglītības un zinātnes ministrijas mājaslapās.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI