DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. martā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde
1
1

12. martā, Pārvaldes Rīgas 1. nodaļa apkalpos klientus rindas kārtībā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde atgādina, ka lai samazinātu rindas, vairākās teritoriālajās nodaļās ir atjaunota iespēja noformēt personu apliecinošos dokumentus rindas kārtībā.

Lai mazinātu rindas pēc personu apliecinošajiem dokumentiem, Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (turpmāk Pārvalde) vairākās teritoriālajās nodaļās papildus iepriekšējam pierakstam izmēģinājuma kārtā atjaunojusi iespēju noformēt dokumentus rindas kārtībā, t. i., neveicot iepriekšēju pierakstu.

Pārvalde informē, ka sestdien, 12.martā, Pārvaldes Rīgas 1. nodaļa (no plkst. 9:00 līdz plkst.16:00) nodrošinās iespēju noformēt pases un eID kartes rindas kārtībā.

Atjaunota arī personu apliecinošu dokumentu noformēšana un saņemšana rindas kārtībā - Alūksnes, Balvu, Krāslavas, Kuldīgas, Ludzas, Madonas, Preiļu, Valkas, Ventspils teritoriālajās nodaļās. Minētajās nodaļās dokumentus rindas kārtībā būs iespējams noformēt katru darba dienu. Klientiem jāņem vērā, ka prioritāri tiks apkalpoti klienti, kuri veikuši pierakstu, un tikai pēc tam klienti, kuri būs ieradušies saņemt pakalpojumu rindas kārtībā.

Tāpat visās marta un aprīļa piektdienās –18. un 25. martā un 1., 8., 22. un 29. aprīlī Pārvaldes Rēzeknes nodaļā būs iespējams noformēt un saņemt dokumentus tikai rindas kārtībā.

Savukārt trīs aprīļa piektdienās – 8., 22. un 29. aprīlī – iespēja noformēt un saņemt personu apliecinošos dokumentus (pasi un personas apliecību jeb eiD karti) tikai rindas kārtībā tiks nodrošināta Pārvaldes Rīgas 1. nodaļā, Ogres nodaļā.

Pārvalde atgādina, ka klientiem, saņemot pakalpojumu klātienē, ir jāvalkā sejas maska un jāievēro distance no citiem klientiem.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI