DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. martā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Ar futbola turnīru piemin Vladimiru Klosu

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Š.g. 5.martā Rēzeknē, Valsts robežsardzes koledžas Profesionālās un taktiskās apmācības centrā aizvadīts Vladimira Klosa piemiņas turnīrs telpu futbolā.

Visa Vladimira Klosa dzīve bija cieši saistīta ar sportu un savus pēdējos dzīves gadus viņš strādāja Valsts robežsardzes koledžā sporta jomā, t.i. gatavoja Valsts robežsardzes koledžas un Valsts robežsardzes izlases komandas dalībai Valsts robežsardzes, Iekšlietu ministrijas, kā arī dažādās starptautiskajās sacensībās, kurās tika izcīnītas daudzas godalgotas vietas un iegūti daudzi čempionu tituli. Viņš veica plašu sporta popularizēšanas darbu, nodrošinot starptautisku, Iekšlietu ministrijas, Valsts robežsardzes un Valsts robežsardzes koledžas sporta pasākumu plānošanu, organizāciju un vadīšanu, kā arī Valsts robežsardzes koledžas sporta mācību bāzes pilnveidošanu.

Viņa piemiņai jau ceturto gadu tiek rīkots turnīrs telpu futbolā. Turnīrs notika Vladimira Klosa dzimšanas dienā - 5.martā. Pirms turnīra notika piemiņas brīdis un ziedu nolikšana pie Vladimira Klosa kapa. Turnīrā piedalījās sešas komandas: Valsts robežsardzes, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Valsts policijas, Rēzeknes bērnu - jaunatnes sporta skolas, Augšdaugavas novada sporta skolas komandas un „ŠELLAT”.

Turnīrā 1.vietu izcīnīja „ŠELLAT” komanda, 2.vietu – Valsts policijas komanda un 3.vietu – Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta komanda.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI