DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. martā, 2022
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

5. martā gājiena laikā būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Rīgas satiksme” informē, ka sestdien, 5. martā, no plkst. 6.00 līdz aptuveni plkst. 15.00 Ukrainas atbalstam veltītā gājiena un pasākuma laikā tiks veiktas izmaiņas atsevišķu autobusu un trolejbusu kustībā. Šo norišu vietu tuvumā īslaicīgi varētu tikt apturēta transportlīdzekļu kustība. Tāpat atsevišķi sabiedriskā transporta maršruti tiks pārplānoti.

No plkst. 6.00 līdz plkst. 15.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Kalpaka bulvāra posmā no Elizabetes ielas līdz K.Valdemāra ielai. Izmaiņas šajā laika posmā:

  • 19. trolejbusa maršruts no galapunkta “Pētersalas iela” puses būs slēgts, tāpēc trolejbusi no pirmā reisa līdz aptuveni plkst. 15.00 kursēs pa daļēji mainītu maršrutu. Galapunkta “Ziepniekkalns” virzienā trolejbusi kustību uzsāks no 15. trolejbusa pieturvietas “Latvijas Universitāte”, kas atrodas Inženieru ielā, un kursēs pa maršrutu līdz Valdeķu ielai. Tālāk pa Valdeķu ielu, Ozolciema ielu līdz pieturvietai “Ziepniekkalna D/P”, kas ir 4.trolejbusa galapunkts. Savukārt atpakaļvirzienā no šī paša galapunkta, 19. maršruta trolejbusi kursēs pa Ozolciema ielu, Valdeķu ielu un tālāk pa maršrutu līdz pieturvietai “Latvijas Universitāte” Inženieru ielā, kur piestāj 15. maršruta trolejbusi.
  • 2. un 24. maršruta autobusi attiecīgi galapunkta “Vecmīlgrāvis” un “Mangaļsala” virzienā kursēs pa maršrutu līdz Kalpaka bulvārim. Tālāk pa Kalpaka bulvāri, K. Valdemāra ielu, Dzirnavu ielu, Pulkveža Brieža ielu un tālāk pa maršrutu.  Savukārt galapunkta “Abrenes iela” virzienā autobusi kursēs pa maršrutu līdz Pulkveža Brieža ielai. Tālāk pa Pulkveža Brieža ielu, Elizabetes ielu, K.Valdemāra ielu un tālāk pa ierasto maršrutu.
  • 20. maršruta autobusi galapunkta “Pētersalas iela” virzienā kursēs pa maršrutu līdz Kalpaka bulvārim. Tālāk pa Kalpaka bulvāri, K.Valdemāra ielu, Dzirnavu ielu, Pulkveža Brieža ielu un tālāk pa maršrutu.
  • Atsevišķu maršrutu transportlīdzekļi, kas izbrauc no 1. trolejbusa parka un maršrutu veic pa Ganību dambi,  minētajā laika periodā kursēs pa Duntes ielu. Savukārt atsevišķi 15. maršruta trolejbusi, kuriem no galapunkta “Ķengarags” jākursē uz trolejbusu parku, brauks pa maršrutu līdz Kalpaka bulvārim. Tālāk pa Kalpaka bulvāri, K.Valdemāra ielu, Duntes ielu, Dambja ielu līdz 1. trolejbusu parkam.

No plkst. 11.20 līdz aptuveni plkst. 11.35 tiks organizēts gājiens no Brīvības pieminekļa līdz Kalpaka bulvārim. Gājiena laikā iespējama apgrūtināta kursēšana 5., 25. maršruta trolejbusiem, kā arī 13., 37., 41., 53. maršruta autobusiem. Būs šādas izmaiņas:

  • 3. maršruta trolejbusi un 11. maršruta autobusi attiecīgi galapunkta “Centrāltirgus” un “Abrenes iela” virzienā, tiks novirzīti pa K.Valdemāra ielu, Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri, Raiņa bulvāri un tālāk pa maršrutu. Atpakļvirzienā kustībā izmaiņu nebūs un transportlīdzekļi kursēs kā ierasts.
  • 2. un 24. maršruta autobusi galapbunkta “Abrenes iela” virzienā tiks novirzīti pa Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri, Raiņa bulvāri un tālāk pa maršrutu.

Saziņai ar «Rīgas satiksmi» aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862, vai arī sūtīt e-pastu uz info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties izmatojot mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošo sadaļu «Sazinies ar mums», kurā ikviens elektroniski var iesniegt savu pieteikumu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI