DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. februārī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Vidzemes Augstskolas ViAktorīna skolēniem

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šī gada 16. februārī norisinājās Vidzemes Augstskolas rīkotā “ViAktorīna” jeb erudīcijas sacensības vidusskolu un tehnikumu audzēkņiem, kuru tēma bija “Mediji un komunikācija”. “ViAktorīnā” piedalījās 38 komandas no dažādām skolām no visas Latvijas, no kurām labākās 6 tika apbalvotas.

1. vietu  ViAktorīnā ieguva komanda “VTčikses” no Valmieras Tehnikuma, 2. vietā ierindojas komanda “Džems” no Jelgavas Spīdolas valsts ģimnāzijas un 3. vietu izcīnīja komanda “Runīgie” no Rūjienas Vidusskolas. Savukārt, 4. vietu ieguva komanda “Ašie” no Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma, 5. vietā komanda “Radošās skrūves” no Siguldas pilsētas vidusskolas un 6. vietā ierindojas komanda “Labākie rajonā” no Rīgas 66. Vidusskolas.

Šī bija pirmā viktorīna no Vidzemes Augstskolas “ViAktorīnu” cikla, kas turpinās norisināties līdz aprīļa beigām. Skolēniem ir iespēja piedalīties vēl 3 dažādās viktorīnās par tēmām "Uzņēmējdarbība", "Informācijas tehnoloģijas, mehatronika, ekobūves" un "Tūrisms un atpūta". 

“ViAktorīna” ir lielisks veids kā iepazīties ar dažādām nozarēm un uzzināt interesantus faktus par studiju virzieniem, kurus iespējams studēt Vidzemes Augstskolā, kā arī saliedēties ar klases biedriem un labi pavadīt laiku. Jau šobrīd skolēniem ir iespēja pieteikt savu komandu nākamajai viktorīnai tēmā "Uzņēmējdarbība", kas norisināsies 9.martā. Piedalies, pavadi labu laiku, pārbaudi savas zināšanas un   iegūsti balvas! Vairāk par pasākumu uzzini Vidzemes Augstskolas mājaslapā: https://va.lv/lv/jaunakais/notikumi/viaktorina-skoleniem-0

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI