DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. februārī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīgas domes Īpašuma departamenta direktora amatam virza Vladimiru Ozoliņu

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Īpašuma komiteja atbalstījusi Vladimira Ozoliņa kandidatūras virzīšanu Rīgas domes Īpašuma departamenta direktora amatam. Galīgais lēmums būs jāpieņem domes sēdē.

Uz amatu tika rīkots atklāts konkurss. Gala lēmuma pieņemšanai tikai izvirzīti trīs kandidāti, kuri konkursā saņēmuši lielāko punktu skaitu. Izvērtējot saņemtos pieteikumus un atbilstību izvirzītajām prasībām, kā arī kandidātu prezentācijas un atbildes uz komitejas deputātu jautājumiem, par piemērotāko kandidātu atzīts V.Ozoliņš.

V.Ozoliņš ir ieguvis maģistra grādu Tiesību zinātnē. 2008.gadā darbu RD Īpašuma departamentā viņš sācis kā galvenais speciālists- jurists. Pēc tam vadījis departamenta Administratīvās pārvaldes Maksājumu piedziņas nodaļu. Kopš 2014.gada V.Ozoliņš bijis departamenta Iznomāšanas un piedziņas pārvaldes priekšnieks, kā arī vadījis Nekustamā īpašuma iznomāšanas komisijas darbu. No 2021.gada 23.aprīļa bijis Rīgas domes Īpašuma departamenta pienākumu izpildītājs.

Rīgas domes Īpašuma departaments ir Rīgas valstspilsētas pašvaldības iestāde, kas saskaņā ar likumu “Par pašvaldībām” un citiem normatīvajiem aktiem administrē un nodrošina pašvaldībai piederošā un piekrītošā nekustamā īpašuma un tās rīcībā esošo zemesgabalu racionālu un lietderīgu izmantošanu.

Īpašuma departaments veic īpašuma objektu, zemesgabalu privatizācijas procesa, pašvaldības nekustamās mantas un pašvaldībai piederošo kapitāla daļu atsavināšanas procesa nodrošināšanu, kā arī nodarbojas ar nekustamo īpašumu iegūšanu pašvaldības īpašumā tās autonomo funkciju izpildes nodrošināšanai. Atbilstoši kompetencei tas nodarbojas arī ar zemesgabalu apmaiņas fonda un līdzvērtīgās zemes kompensācijas fonda veidošanu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI