DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. februārī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Var pieteikties nomas tiesību izsolē uz pakalpojumu sniegšanas vietām Liepājas parkos un pludmalē

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Lai nodrošinātu godīgu konkurenci, Liepājas pašvaldība pēc jaunās kārtības izsludinājusi trīs nomas tiesību izsoles uz pakalpojumu, tostarp ielu tirdzniecību un sabiedriskās ēdināšanas, sniegšanas vietām Liepājas parku un pludmales zonā.

Rakstisku izsoli ar augšupejošu soli organizē Liepājas Nekustamā īpašuma pārvalde. Tajā komersanti aicināti piedāvāt zemes nomas maksu par izvēlēto pakalpojumu sniegšanas vietu. Jaunā kārtība paredz uzņēmējiem vienlīdzīgas iespējas pieteikties uz ielu tirdzniecības un pakalpojumu sniegšanas vietām.

Šobrīd ir izsludinātas trīs nomas tiesību izsoles:

  1. Pakalpojumu sniegšanas vietas Jūrmalas parkā (4 vietas), Raiņa parkā (1 vieta) un Liepājas pludmalē (4 vietas) vasaras sezonas laikā. Pieteikšanās līdz 2022. gada 4. marta plkst. 12.00.
  2. Ielu tirdzniecības vai sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanas vietas pie Gulbja dīķa (2 vietas) un Jūrmalas parkā (4 vietas) uz laiku no 2022. gada 1. aprīļa līdz 2023. gada 31. martam. Pieteikšanās līdz 2022. gada 11. marta plkst. 12.00.
  3. Ielu tirdzniecības vietas Jūrmalas parkā (5 vietas) un kāpu apstādījumu zonā Liedaga ielā 9 (2 vietas) uz laiku no 2022. gada 1. aprīļa līdz 2023. gada 31. martam. Pieteikšanās līdz 11. marta plkst. 12.00.

Tirdzniecības sezonas sākums parku zonās plānots no 1. aprīļa.

Izsoles noteikumi un citi saistoši dokumenti publicēti Liepājas pašvaldības tīmekļvietnes sadaļā “Izsoles”: www.liepaja.lv/iepirkumi-un-izsoles/izsoles/

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI