DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. februārī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Latvijas Dabas fonds aicina mīlestības mēnesī dāvināt pļavas kvadrātmetru

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Valentīna diena ir laiks, kad svinam mīlestību un parādām uzmanību un rūpes saviem mīļajiem, arī dāvinām dāvanas. Mēs aicinām šogad mīlētāju dienā dāvināt dabiskās pļavas kvadrātmetru! 

Pieci iemesli, kāpēc pļavas kvadrātmetrs būs labāks nekā rozes vai šokolādes:

  • Šī būs ilgtermiņa dāvana ar paliekošu vērtību – dabiskās pļavas Latvijā ir uz izzušanas robežas, tās palikušas vien 0.7% Latvijas teritorijas, tāpēc katrs kvadrātmetrs ir svarīgs.
  • Šī dāvana nenovītīs. Dabiskās pļavas ir izcilas savā puķu daudzveidībā – vienā kvadrātmetrā var būt pat 50 dažādas sugas, un to krāšņums, smarža un krāsas, iespējams, varētu pārspēt pat rozes.
  • Palīdzot atjaunot pļavas, mēs dosim mājas kukaiņiem, kuriem tieši dabiskās pļavas ir lieliska vieta, lai barotos un pārotos – tātad, palīdzēsim arī kukaiņu mīlas jautājumos.
  • Dāvinot kādam pļavas kvadrātmetru, mēs parādām savu mīlestību, uzmanību un rūpes gan savam tuvajam cilvēkam, gan dabiskajai pļavai – arī to ir vērts mīlēt!
  • Uz savu dabiskās pļavas kvadrātmetru vasarā varēsiet aizbraukt!

Kā uzdāvināt pļavas kvadrātmetru? Dodies uz www.ldf.lv/davana, ziedo 15 EUR un saņem epastā dāvanas apliecinājumu vai piesakies kartītes saņemšanai pa pastu.

Par ziedojumu vismaz 15 EUR apmērā Latvijas Dabas fonds nodrošinās viena kvadrātmetra dabiskās pļavas atjaunošanu Valkas novada Lejzemniekos.

Akcija norisināsies līdz 14. februārim.

Kampaņa tiek īstenota ar Sabiedrības integrācijas fonda atbalstu ES LIFE programmas projekta “Latvijas pilsoniskās sabiedrības stiprināšana ES Zaļā kursa un Bioloģiskās daudzveidības stratēģijas ieviešanai (LIFE LFN4GD) ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI