Veselības ministrija (VM) sadarbībā ar Latvijas Pārtikas uzņēmumu federāciju (LPUF) un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) ir apņēmusies veicināt pārtikas produktu sastāva uzlabošanu, samazinot pievienotā cukura, sāls un piesātināto tauku daudzumu, lai paplašinātu iedzīvotāju iespējas iegādāties un patērēt produktus ar veselīgāku sastāvu.
Šobrīd vienošanās par kopējo mērķi ir fiksēta sadarbības memorandā starp VM, LTRK un LPUF. Memoranda mērķis ir uzlabot iedzīvotāju uztura paradumus, veicinot Latvijā izplatīšanai paredzēto pārtikas produktu, kas ir ar samazinātu piesātināto taukskābju, pievienotā cukura un sāls daudzumu, pieejamību iedzīvotājiem.
Šī informācija ir publisks paziņojums un neatspoguļo LV portāla viedokli. Par tās saturu atbild iesūtītājs.
Publicēšanas noteikumi