DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. janvārī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Vebinārā informēs par iespējām ar pašvaldības līdzfinansējumu atjaunot kultūrvēsturiskās ēkas Rīgā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 3.februārī, plkst.16.00 Rīgas domes Īpašuma departaments aicina ēku īpašniekus  piedalīties vebinārā par projektu pieteikšanu un realizēšanu pašvaldības konkursā “Rīgas pilsētas pašvaldības līdzfinansējums kultūrvēsturiskā būvmantojuma saglabāšanai 2022.gadā.”

Vebināra laikā departamenta eksperti atbildēs uz jautājumiem par konkursā1 iesniedzamajiem dokumentiem, projektu noformēšanu un iesniegšanu. Jautājumus  līdz 2.februāra plkst.12.00 lūgums nosūtīt uz e-pasta adresi konsultacijas_atjauno@riga.lv, vēstules tematā norādot “jautājums tiešsaistei”. Reģistrācijas anketa vebināram pieejama šeit.  

Vebināra tiešraide būs skatāma Rīgas domes Īpašuma departamenta kanālā.

Pašvaldības izsludinātais konkurss vēsturisko namu īpašniekiem līdzfinansējuma saņemšanai ēku atjaunošanai norisinās jau septīto gadu.  Maksimālais līdzfinansējums vienam kultūrvēsturisko ēku atjaunošanas projektam ir ne vairāk kā 50% no attiecināmajām izmaksām, bet maksimālā līdzfinansējuma summa var sasniegt 20 000 eiro kultūras pieminekļa restaurācijai un atjaunošanai, un ne vairāk kā 5000 eiro kultūras pieminekļa elementa- būvamatniecības izstrādājuma restaurācijai un atjaunošanai. 

Šī gada konkursa pieteikumus līdz 18.februāra plkst.09.00 iespējams iesniegt Rīgas domes Īpašuma departamenta Klientu apkalpošanas centrā Kalēju ielā 10, vai nosūtot ar kurjeru Īpašuma departamenta pārvaldei Riharda Vāgnera ielā 5.

1 Rīgas domes 18.10.2016. saistošie noteikumi Nr. 225 “Par pašvaldības atbalstu kultūrvēsturiskā būvmantojuma saglabāšanai Rīgā”. Likums “Par kultūras pieminekļu aizsardzību”

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI