DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. janvārī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas
1
1

Tieslietu ministrs vērtēs Valmieras tieslietu iestāžu gatavību Covid-19 saslimstības pieauguma gadījumā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 19. janvārī, Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns darba vizītē apmeklēs Valmieru, lai pārliecinātos par tieslietu iestāžu gatavību nodrošināt darba nepārtrauktību arī Covid-19 saslimstības pieauguma gadījumā.

Lai novērstu neizskatīto lietu iespējamos sastrēgumus tiesās, nepieciešamo rīcību tieslietu ministrs apspriedīs ar Vidzemes rajona tiesas priekšsēdētāju Jāni Grīnbergu un Vidzemes apgabaltiesas priekšsēdētāju Modri Lapiņu.

Attālināto tiesu sēžu organizēšanu un dažādu procesuālo darbību veikšanu ar ieslodzīto iesaisti un tam nepieciešamo tehnisko aprīkojumu Jānis Bordāns pārrunās ar Valmieras cietuma priekšnieku Andri Bašķi, savukārt videokonferences režīmā sazināsies arī ar Cēsu audzināšanas iestādi nepilngadīgajiem.

Vizītes laikā tieslietu ministrs apmeklēs Valsts probācijas dienesta Valmieras nodaļu, kur tiksies ar tās vadītāju Lauru Pētersoni un Vidzemes reģiona teritoriālās struktūrvienības vadītāju Moniku Miglāni.

Valmieras novada pašvaldībā Jānis Bordāns tiksies ar domes priekšsēdētāju Jāni Baiku un viņa vietniekiem Jāni Olmani un Gunti Gladkinu, kā arī izpilddirektori Eviju Voitkāni.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI