DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. janvārī, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Vēl līdz 31.janvārim iespējams nobalsot par labāko un atsaucīgāko pastnieku vai pasta nodaļas operatoru

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Pasts atgādina, ka nobalsot par labāko pasta darbinieku iespējams vēl līdz 2022.gada 31.janvārim, tāpēc aicina ikvienu klientu iesniegt konkursa anketu tiešsaistē http://anketa.pasts.lv/ vai arī nosūtīt to pa pastu ar jau apmaksātu piegādi – drukātās anketas ievietotas visos Laikrakstu un žurnālu abonēšanas katalogos 2022.gadam, kas bez maksas tika piegādāti lasītāju pastkastītēs pirms abonēšanas kampaņas sākuma pagājušā gada oktobrī. Tradicionālajā konkursā Mans pastnieks tiks noteikts katrā Latvijas reģionā labākais 2021.gada pastnieks un pasta nodaļas operators, kuru klienti novērtēs kā uzticamāko, zinošāko un izpalīdzīgāko pasta darbinieku.

Tradicionālo konkursu Mans pastnieks Latvijas Pasts izsludināja 2021.gada oktobrī, aicinot klientus balsot par savu iecienītāko pastnieku un pasta nodaļas operatoru katrā Latvijas reģionā un Rīgā. Latvijas Pasts patlaban saņēmis jau vairākus tūkstošus klientu aizpildītu labākā pasta darbinieka anketu, kas izsūtītas gan pa pastu, gan aizpildītas tiešsaistē, izmantojot Latvijas Pasta interneta vietni http://anketa.pasts.lv/

Latvijas Pasts konkursu Mans pastnieks rīko jau vienpadsmito gadu, lai dotu iespēju pateikt paldies tiem pastniekiem un pasta nodaļu operatoriem, kuri pilda savus darba pienākumus ar lielu atbildību, rūpību un sirsnību.

Pastnieka un pasta operatora profesija vienmēr bijusi novērtēta, taču īpaši Covid-19 apstākļos uzņēmuma darbinieki ir smagi strādājuši, lai sniegtu visus nepieciešamos pakalpojumus, kopš pandēmijas sākuma uzņēmumam ne dienu nepārtraucot savu darbību. Latvijas Pasta darbinieki visu šo laiku nodrošināja un turpina nodrošināt gan sūtījumu piegādes, gan klientu apkalpošanu visā Latvijas teritorijā. Visvairāk pastniekus novērtē seniori tieši lauku reģionos, jo pastnieks bieži ir vienīgā saikne ar ārpasauli.

Labākais 2021.gada pastnieks un pasta nodaļas operators konkursa Mans pastnieks ietvaros tiks noskaidrots katrā Latvijas reģionā – Kurzemē, Latgalē, Vidzemē, Zemgalē un Rīgā. Iedzīvotāju vērtējumā labākie pastnieki un pasta operatori saņems vērtīgas balvas no Latvijas Pasta.

Konkursa Mans pastnieks anketa dukātā formā 2021.gada oktobra sākumā ir izsūtīta kopā ar Laikrakstu un žurnālu abonēšanas katalogu 2022.gadam, kas bez maksas piegādāts to klientu pastkastītēs, kuri kādu no preses izdevumiem abonējuši pēdējo divu gadu laikā.

Aizpildītās anketas līdz 2022.gada 31.janvārim jāievieto jebkurā Latvijas Pasta vēstuļu kastītē vai jānodod pasta nodaļā – anketas nosūtīšana ir apmaksāta. Savukārt tiešsaistē konkursa anketu līdz minētajam datumam iespējams aizpildīt un nosūtīt šeit.

Latvijas Pasta organizētajā konkursā Mans pastnieks 2020 labākā darbinieka nominācijai tika izvirzīti 946 Latvijas Pasta pastnieki vai pasta operatori, par kuriem tika saņemts vairāk nekā 11 300 klientu anketu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI