DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. janvārī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicinām pieteikt svarīgāko un vērtīgāko 2021. gada kultūras notikumu

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Tradicionāli gada sākumā Liepājas Kultūras pārvalde aicina liepājniekus atskatīties uz aizgājušā gada kultūras dzīves spilgtākajiem notikumiem - atcerēties, izvērtēt, apdomāt un iesniegt žūrijas izvērtēšanai tos pasākumus, kas bijuši svarīgi liepājniekiem, kultūras dzīves veidotājiem, īpaši izcēluši pilsētas vērtības, arī pamanīti un novērtēti Latvijas mērogā.

Pieteikumus “Liepājas Kultūras balva 2021” Kultūras pārvalde pieņem elektroniski no 6. līdz 26. janvārim. Iepazīties ar apbalvojuma nolikumu un aizpildīt pieteikumu iespējams: https://pieteikumi.liepaja.lv/lv/project/MUhvNjQxbm4xL3FyUTd0bmZoU054QT09/

No 28. janvāra līdz 2. februārim visi saņemtie pieteikumi tiks izziņoti publiskam balsojumam, lai noskaidrotu skatītāju simpātijas balvu. Savukārt 3. februārī iesniegtos pieteikumus vērtēs žūrija, apbalvojumiem izvirzot deviņus laureātus. Žūrija noteiks arī galveno 2021. gada notikumu kultūrā. Profesionāļu vērtējuma un publiskā balsojuma rezultātā tiks pasniegti deviņi žūrijas piešķirtie apbalvojumi un skatītāju simpātijas balva.

2022. gadā Liepājas Kultūras balvu pasniegs vienpadsmito gadu pēc kārtas. Kultūras jomas nozīmīgā apbalvojuma uzdevums ir novērtēt tos kultūras notikumus un kultūras nozares personības, kas ir veicinājuši Liepājas atpazīstamību, kā arī novērtēt jaunas radošas idejas Liepājas kultūrā.

Apbalvošanas ceremonija plānota interneta tiešraidē Liepājas facebook kontā, arī šogad bez skatītājiem un laureātiem klātienē. Ceremonijas tiešraide plānota 2022. gada 25. februārī pulksten 19.00. Desmit spilgtākie kultūras notikumi un personības saņems mākslinieka Roberta Mežaiņa izgatavotās statuetes un apbalvojumus.

Liepājas Kultūras balva, kuru organizē Liepājas Kultūras pārvalde, gadu gaitā kļuvusi par neatņemamu pilsētas kultūras dzīves sastāvdaļu un nozīmīgu izcilības un kultūras kvalitātes izaugsmes veicinātāju.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI