DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. janvārī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Kuldīgas novadā izsludina konkursu finansējuma saņemšanai kultūras biedrībām un kultūras projektiem

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Kuldīgas novada pašvaldība izsludina konkursu finansējuma saņemšanai 2022. gadā kultūras projektu īstenošanai un kultūras jomas biedrību un nodibinājumu atbalstam.

Pieteikumi jāiesniedz līdz 2022. gada 21. janvāra plkst. 16.00 Kuldīgas novada pašvaldībā (Baznīcas ielā 1, Kuldīgā) apmeklētāju pieņemšanas un informēšanas speciālistam vai jānosūta pa pastu tā, lai tie tiktu saņemti līdz 21. janvārim.

Finansiāli tiks atbalstītas Uzņēmumu reģistrā reģistrētās juridiskās personas, biedrības un nodibinājumi, kuru darbība ir kultūras joma un kas nodrošina Kuldīgas novada kultūrtelpu ar kvalitatīvām kultūras aktivitātēm, veicina sabiedrības jaunradi un radošumu, veicina Kuldīgas novada kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanu un attīstību, inovatīvas, starptautiski aktuālas kultūras attīstību, kā arī sekmē pilsoniskas sabiedrības attīstību ar kultūras aktivitāšu palīdzību. Konkursā atbalstīs projektus, ko plānots īstenot no 2022. gada 1. marta līdz 31. decembrim Kuldīgas novada teritorijā.

Pieteikuma veidlapas var saņemt pašvaldībā pie apmeklētāju pieņemšanas un informēšanas speciālista, kā arī lejupielādēt no Kuldīgas novada pašvaldības tīmekļa vietnes https://www.kuldiga.lv/pasvaldiba/sabiedribas-lidzdaliba/atbalsts-kulturai . Turpat atrodams arī konkursa nolikums.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI