DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. decembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Valsts policija projekta “SCAPE II” ietvaros iegūst nakts redzamības binokļus un pārvietojamās videonovērošanas kameras

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas Liepājā lietošanā saņēma projekta Nr. LLI-451 “SCAPE II” ietvaros iegūtos 20 nakts redzamības binokļus un četras pārvietojamās videonovērošanas kameras ar planšetdatoriem.

Nakts redzamības binokļi “LUNA OPTIC LN-G3-B50”, kuriem ir ieraksta funkcija, noderēs veicot darbu tumšā diennakts laikā, kas saistīts ar satiksmes uzraudzību un mednieku kontroli, kā arī veicot atsevišķas operatīvās darbības. Ir iespēja binokļus novietot uz statīva, caur bezvada internetu savienot ar telefonu, un vērot notiekošo mobilajā ierīcē.

Pārvietojamās mobilās videonovērošanas kameras “REOLINK GO G4” ar planšetdatoriem noderēs izmantošanai sabiedrisko kārtību kontrolei atsevišķās publisko pasākumu norises vietās vai ikdienā veicot sabiedrisko kontroli.

Projekta ietvaros tika izsludināts konkurss par binokļu iegādi, kurš noslēdzās šā gada jūnijā un pieteikušies bija trīs pretendenti, no kuriem iepirkuma komisija, izvērtējot visus iesniegtos tehniskos un finanšu piedāvājumus, pieņēmusi lēmumu par atbilstošāko pretendentu – SIA “Cricoo”. Līguma summa ir 18 991,20 eiro.

Arī konkursā par pārvietojamo videonovērošanas kameru iegādi atbilstošākais pretendents bija SIA “Cricoo”. Līguma summa ir 5 154,16 eiro.

Projekta Nr. LLI-451 “SCAPE II” ilgums ir 24 mēneši un tas tiek realizēts Interreg V-A Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020.gadam ietvaros. Kopējais projekta finansējums ir 473 268,20 eiro, no kuriem 85% jeb 402 277,95 eiro finansē Eiropas reģionālās attīstības fonds. Programmas mērķis ir sekmēt reģionu ilgtspējīgu sociālekonomisko attīstību, palīdzot tos padarīt konkurētspējīgākus un pievilcīgākus dzīvošanai, uzņēmējdarbībai un tūrismam. Vairāk par programmu: www.latlit.eu un www.europa.eu

Saite uz projekta lapu – https://latlit.eu/lli-451-the-development-of-safety-services-by-strengthening-communication-and-cooperation-capacity-between-the-local-government-and-police-authorities-scape-ii//

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI