DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. decembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Izsludināta papildu pieteikšanās "Rīgas mežu" valdes locekļa amatam

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pašvaldības uzņēmuma "Rīgas meži" valdes nominācijas komisija izsludinājusi papildus pieteikšanos konkursā valdes locekļa amatam mežsaimniecības, mežizstrādes un koksnes izstrādājumu ražošanas jautājumos.

Pamatojoties uz trauksmes cēlāja ziņojumu par pārkāpumiem uzņēmumā, šī gada pirmajā pusē no amatiem tika atbrīvoti divi "Rīgas mežu" valdes locekļi - ilggadējais uzņēmuma vadītājs Aivars Tauriņš un Juris Buškevics. Pagaidām uzņēmuma valdes priekšsēdētāja ir Anita Skudra.

Patlaban notiek SIA “Rīgas meži” padomes organizēts nominācijas process valdes locekļu atlasei. Šā gada rudenī uzņēmuma padomes izveidotā valdes nominācijas komisija izsludināja konkursu trim valdes locekļa amatiem - ar kompetenci mežsaimniecības jautājumos, ar kompetenci stratēģiskajā vadībā un nekustamo īpašumu apsaimniekošanā un ar kompetenci finanšu vadībā un administratīvajos jautājumos. Pieteikšanās uz trīs valdes locekļu amata pozīcijām noslēdzās 6. decembrī.

Pirmdien, 27.decembrī, valdes nominācijas komisija nolēma izsludināt papildu pieteikšanos līdz 17.janvārim uz valdes locekļa pozīciju ar kompetenci mežsaimniecības, mežsaimniecības produktu ieguves un tālākas apstrādes jautājumos, jo tika saņemts maz pieteikumu un daļa kandidātu jau pēc sākotnējās novērtēšanas bija atzīstami par obligātajām prasībām neatbilstošiem.

No valdes locekļiem tiek sagaidīta nevainojama reputācija, augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, valodu zināšanas, vismaz trīs gadu pieredze valdes locekļa vai līdzvērtīgā vadošā amatā vidējā vai lielā uzņēmumā.

Plašāka informācija par prasībām kandidātiem pieejama šeit.  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI