DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. decembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Snēpelē darbu sāk ģimenes ārste Inese Zīle

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

novembrī Kuldīgas novada Snēpeles pagastā darbu sākusi ģimenes ārste Inese Zīle. Viņa turpmāk Snēpeles pagastmājā pieņems pacientus pirmdienās, bet ārsta palīdze Brigita Jansone – arī ceturtdienās.

Iepriekš ziņojām, ka no 15. novembra Nacionālais veselības dienests pārtrauca līgumu ar ģimenes ārsti Zandu Zaueri, kura pieņēma pacientus Kuldīgā un Snēpelē. Snēpeles pagasta pārvaldes vadītāja Aiga Bulava stāsta, ka šī situācija pagasta iedzīvotājos radījusi lielu satraukumu. Iedzīvotāji ir priecīgi, ka ārsts ir atrasts un nebūs nekur jābrauc.

Dr. Inesei Zīlei jau ir ārsta prakse Kuldīgas novada Vārmes, Kabiles un Turlavas pagastā. Dr. Zīle stāsta, ka vairāki Snēpeles pacienti jau bija pārreģistrējušies pie viņas Turlavā, bet, lai visus pieņemtu, vieglāk tomēr ir reizi nedēļā aizbraukt uz Snēpeli. Viņa saka, ka ar lielāko prieku redzētu kādu jaunu ģimenes ārstu, jo darba esot ļoti daudz. Šobrīd pie esošajiem pacientiem nākuši klāt apmēram 100 snēpelnieku, bet noteikti būšot vēl.

Tie iedzīvotāji, kas vēl nav pārreģistrējušies pie cita ģimenes ārsta, to var izdarīt, aizpildot anketu Snēpeles pagasta pārvaldē un piereģistrējoties pie Dr. Zīles.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI