DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. decembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Autoceļu padome diskutēs par valsts autoceļu prioritātēm

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Autoceļu padome tiešsaistes sēdē trešdien, 8. decembrī, plkst. 10.00 diskutēs par valsts reģionālo un vietējo autoceļu būvniecības prioritātēm no 2022. līdz 2027. gadam. Tāpat plānots aplūkot arī valsts mikromobilitātes infrastruktūras attīstības stratēģiju.

Sēdes laikā plānots informēt par valsts reģionālo un vietējo autoceļu pārbūvi un atjaunošanu administratīvi teritoriālās reformas kontekstā, kā arī par valsts autoceļu attīstības stratēģijas no 2020. līdz 2040. gadam izpildes gaitu.

VSIA “Latvijas Valsts ceļi” pārstāvji informēs par aktualitātēm, kas saistītas ar valsts autoceļu ikdienas uzturēšanas darbiem un tirgus atvēršanu, kā arī paveikto un plānoto valsts autoceļu būvniecībā.

Autoceļu padome arī izskatīs izmaiņas lielgabarītu un smagsvaru pārvadājumu normatīvajā regulējumā.

Autoceļu padomes sēdi atklās tās priekšsēdētājs – Satiksmes ministrs Tālis Linkaits. Šajā Autoceļu padomes sēdē piedalīsies  Satiksmes ministrijas Autoceļu infrastruktūras departamenta pārstāvji – departamenta direktors Tālivaldis Vectirāns un viņa vietnieks Klāvs Grieze –, VSIA “Latvijas Valsts ceļi” valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Lazdovskis un valdes loceklis Gundars Kains, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Reģionālās politikas departamenta direktors Raivis Bremšmits un VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” valdes priekšsēdētājs Vilnis Vitkovskis

Autoceļu padomes sēdes tiešraidi ikviens interesents varēs vērot Satiksmes ministrijas Facebook lapā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI