DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. decembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Ugunsgrēkā Ludzas novadā gāja bojā cilvēks

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 30. novembra plkst. 06.30 līdz 1. decembra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 49 izsaukumus – deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 35 uz glābšanas darbiem, bet pieci izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar plkst. 22.50 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Ludzas novada Briģu pagastu, kur garāmbraucējs bija pamanījis liesmas. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka deg vienstāva guļbūves tika māja pilnā 150m2 platībā un ēkas jumts jau bija iebrucis. Notikuma vietā tika atrasts bojāgājis cilvēks. Plkst. 03.45 ugunsgrēks likvidēts.

Naktī plkst. 01.26 VUGD saņēma izsaukumu uz Brīvostas ielu Liepājā, kur  vienstāva angārā dega starpsiena 5m2 platībā un blakus esošajā četrstāvu tornī skaidu putekļi 20m2 platībā. Plkst. 06.59 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Vakar plkst. 09.48 tika saņemts izsaukums Siguldas novada Mālpils pagastā, kur vienstāva ražošanas ēkas ventilācijas šahtā dega skaidu putekļi 15m2 platībā un bija izveidojies spēcīgs sadūmojums. Pirms VUGD ierašanās no ražošanas ceha bija evakuējušies 120 cilvēki. Plkst. 12.08 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega piededzis ēdiens, sodrēji dzīvojamās mājas dūmvadā, atkritumi konteinerā, siens.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI