DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. novembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

1. decembrī notiks izbraukuma vakcinācija Liepnā un Mālupē

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Liepnas un Mālupes pagastos 1. decembrī notiks otrā izbraukuma vakcinācija pret Covid-19. Izmantot iespēju vakcinēties izbraukuma vakcinācijā minētajos pagastos aicinām arī kaimiņu pagastu – Pededzes, Mārkalnes, Malienas, Jaunannas, Annas un citu novada teritoriju iedzīvotājus. Būtiski, ka būs iespējams saņemt gan pirmo, gan otro vakcīnas devu, gan arī balstvakcīnu.

Liepnas pagastā, tautas namā – 1. decembrī no pulksten 9.00 līdz 12.00. Iedzīvotāji, kas vēlas saņemt vakcīnu, var ierasties bez iepriekšēja pieraksta vai arī iepriekš pieteikties pie pagasta pārvaldes vadītājas Ilzes Paias pa tālruni 29147011.

Mālupes pagastā, Saieta namā – 1. decembrī no pulksten 13.00 līdz 16.00. Iedzīvotāji, kas vēlas saņemt vakcīnu, var ierasties bez iepriekšēja pieraksta vai arī iepriekš pieteikties pie pagasta pārvaldes vadītājas Ivetas Priedes pa tālruni 26437421.

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), potēšanas pase (ja tāda ir), uz vakcināciju vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu, savukārt pusaudžiem no 12 līdz 13 gadiem vakcinācijas laikā nepieciešama mātes vai tēva (vai cita likumiskā pārstāvja) klātbūtne, kā arī šādi dokumenti: likumiskajam pārstāvim - pase vai personas apliecība, kā arī apliecinošs dokuments par bērnu (ieraksts par bērnu pasē vai dzimšanas apliecība, vai nepieciešamības gadījumā notariāli apstiprināta pilnvara). Vakcināciju pagastos nodrošinās AS “Veselības centru apvienība”.

 

Ja esat vecumā virs 60 gadiem un vēlaties vakcinēties kādā no minētajām izbraukuma vakcinācijas vietām, bet jums ir nepieciešama palīdzība, lai tur nokļūtu, lūdzam sazināties ar sava pagasta pārvaldes vadītāju vai zvanīt pa tālruni 26646749.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI