DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. novembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Šonedēļ pasniegs apbalvojumus VUGD nodarbinātajiem

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Par godu Latvijas Republikas proklamēšanas 103.gadadienai un priekšzīmīgu dienesta pienākumu izpildi, šonedēļ Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) nodarbinātajiem pasniegs vairāk nekā 100 Iekšlietu ministrijas un VUGD apbalvojumus.  

Svinīgos apbalvošanas pasākumus dienests nerīkos, ņemot vērā ārkārtējo situāciju. Apbalvojumus pasniegs šaurā kolēģu lokā, godinot nodarbinātos, kuri snieguši ieguldījumu VUGD attīstībā, izrādījuši drosmi, priekšzīmīgi pildījuši dienesta pienākumus un sasnieguši teicamus darba rezultātus. Šajā nedēļā arī jaunie kolēģi – ugunsdzēsēji glābēji dos svinīgo zvērestu, uzsākot dienesta gaitas.

Šonedēļ VUGD nodarbinātie saņems tādus apbalvojumus kā VUGD medaļu “Par drosmi”, VUGD I, II un III pakāpes apbalvojuma zīmi “Par priekšzīmīgu dienestu”, VUGD Goda rakstus un Pateicības. Iekšlietu ministrija piešķirs speciālo dienesta pakāpi pirms termiņa, Zelta, Sudraba un Bronzas “Goda zīmi”, Goda rakstus un Pateicības.

Apbalvojumus saņems ne tikai VUGD nodarbinātie, bet arī iedzīvotāji. Par pašaizliedzīgu un drosmīgu rīcību, glābjot cilvēka dzīvību, Alūksnes pilsētas iedzīvotājam Jurim Krūmiņam pasniegs Iekšlietu ministrijas apbalvojuma zīmi “Par pašaizliedzību”. Savukārt VUGD apbalvojuma zīmi “Par ieguldījumu starptautiskās palīdzības sniegšanā” saņems Latvijas savienības “Černobiļa” valdes priekšsēdētājs Arnolds Ārvaldis Vērzemnieks.

VUGD ar lepnumu un gandarījumu apsveic visus apbalvotos!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI