DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. novembrī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Valsts svētkos, 18. novembrī sabiedriskais transports kursēs pēc brīvdienu kustības saraksta

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

„Rīgas satiksme” informē, ka Valsts svētkos 18. novembrī, kā arī 19. novembrī, būs izmaiņas sabiedriskā transporta, autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbībā.

Sabiedriskais transports

18. un 19. novembrī autobusi, tramvaji un trolejbusi kursēs pēc brīvdienu kustības saraksta.

Pasažieriem, kuri ir iegādājušies biļetes darba dienām, lūdzam ievērot, ka 18. un 19. novembrī darbosies mēneša biļetes, kas paredzētas visām mēneša dienām vai stundas biļetes brīvdienām.

Autostāvvietas

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo „Rīgas satiksme”, 18. novembrī varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama – tur par auto novietošanu jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

19. novembrī maksas autostāvvieta Vecrīgas teritorijā (R zona) strādās no plkst. 6:00 līdz plkst. 24:00, pārējās maksas autostāvvietas strādās no plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00. Pazemes stāvvieta Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama strādās atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Klientu apkalpošanas centri

Pirmssvētku dienā, 17. novembrī, klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks būs no plkst. 8:00 līdz plkst. 16:00, pārējie četri klientu apkalpošanas centri strādās kā ierasts darba dienās – no plkst. 9:00 līdz plkst. 19:00.

Ceturtdien, 18. novembrī, visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

19., 20. un 21. novembrī, klientu apkalpošanas centra Spīķeru ielā 1 darba laiks būs no plkst. 10:00 līdz plkst. 16:00, pārējie klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Saskaņā ar noteiktajiem epidemioloģiskās drošības pasākumiem „Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centros klienti tiek apkalpoti pēc iepriekšēja pieraksta. Pirmdienās, otrdienās, trešdienās, piektdienās, sestdienās un svētdienās “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centros klienti tiek apkalpoti ar sadarbspējīgu COVID-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Vienlaicīgi ar sertifikātu klientiem jāuzrāda arī personu apliecinošs dokuments - pase vai eID. Ceturtdienās sertifikātu pārbaude netiek veikta.

Pierakstīties klientu centra apmeklējumam Jums iespējams gan pa informatīvo tālruni 20361862, gan uzņēmuma mājas lapā: https://pieteikums.rigassatiksme.lv/TimeSlot/Register.

Saziņai ar „Rīgas satiksmi” aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862 vai arī e-pastu info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties sociālā tīkla platformās vai mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošajā sadaļā „Sazinies ar mums”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI