DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. novembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Sākas pieteikšanās Dabas mājas tiešsaistes nodarbībai

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

24.novembrī Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes Zinātnes un izglītības inovāciju centra (ZIIC) koprades telpa Dabas māja uzsāks otrās interešu izglītības programmas (11-18 gadus veciem skolēniem) “Vides pārvaldība II” nodarbības “Cilvēka iekšējie orgāni” aprobāciju.

Novembrī un decembrī skolēniem būs iespēja piedalīties nodarbībā, kas sniegs ieskatu cilvēka ķermeņa neredzamajā daļā, atklājot mūsu organisma unikalitāti un parādot to kā vienu veselu, kurā lieliski mijiedarbojas vairākas sistēmas.

Nodarbības norisināsies no 24.novembra līdz 17.decembrim tiešsaistes platformā ZOOM. Katras nodarbības ilgums ir 60 minūtes, un tās ir bez maksas. Nodarbībās skolēniem jāpieslēdzas katram no savas ierīces (datora vai planšetes). Pieteikšanās sākot no 15.novembra, nodarbību skaits ierobežots.

Informācija, lai pieteiktos nodarbībām:

Papildus informācija par pieteikšanos pa tālr.26644834 vai e-pastu dabasmaja@liepaja.edu.lv.

Nodarbība “Cilvēka iekšējie orgāni” tiek realizēta projekta  “Inovāciju  centra  attīstība  Liepājas  pilsētā” ietvaros, kuru  finansē  Eiropas Ekonomikas zonas un Norvēģijas  grantu  programma  “Pētniecība  un izglītība”.  Tā  kopējās  izmaksas  ir  986  049,00  eiro,  no  kurām  754  327,40  eiro  ir  Norvēģijas  grantu līdzfinansējums, 133 116,60 eiro  Latvijas valsts budžeta līdzfinansējumus, bet 98 605,00 eiro  Liepājas  pilsētas  pašvaldības  līdzfinansējums.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI