DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. novembrī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Latvijas Pastam 13.novembris darbdiena, 18. un 19.novembris – brīvdiena; pensijas un pabalstus izmaksās agrāk

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Pasts

Pārceltajā darbdienā, sestdien, 2021.gada 13.novembrī, Latvijas Pasta nodaļas strādās saskaņā ar ierasto piektdienas darba režīmu, izņemot atsevišķas pasta nodaļas lielāko pilsētu tirdzniecības centros, kurām šajā dienā būs mainīts darbalaiks. Valsts svētku brīvdienās pasta pakalpojumi tiks nodrošināti atsevišķās pasta nodaļās Latvijas lielākajās pilsētās. Klienti, kam Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) piešķirtie pabalsti un pensijas tiek piegādātas dzīvesvietā ar Latvijas Pasta starpniecību un kam izmaksa paredzēta brīvdienu datumos, tās saņems agrāk.

Lai iedzīvotājiem būtu iespēja izbaudīt vairākas atpūtas dienas pēc kārtas, novembrī ir pārcelta viena darbdiena – piektdiena, 19.novembris, ir pārcelta uz sestdienu, 13.novembri. Pārceltajā darbdienā, 13.novembrī, Latvijas Pasts iedzīvotājiem piegādās sūtījumus un pasta nodaļas strādās atbilstoši piektdienas grafikam, izņemot pasta nodaļas lielāko pilsētu tirdzniecības centros, kurām šajā dienā būs mainīts darbalaiks –  šo nodaļu saraksts un darbalaiki pieejami šeit.

Latvijas Republikas Proklamēšanas dienā 18.novembrī, kā arī valsts noteiktajā brīvdienā 19.novembrī arī Latvijas Pastam būs brīvdienas, kad strādās atsevišķas pasta nodaļas tirdzniecību centros Latvijas lielākajās pilsētās, kuru darbalaiks būs pielāgots attiecīgo tirdzniecību centru darbalaikiem – šo nodaļu saraksts un darbalaiki pieejami te. Tā kā daļa tirdzniecību centru patlaban nav snieguši precīzu informāciju par darbalaikiem šajos datumos, šī informācija būs pieejama un publicēta brīdī, kad tā būs zināma.

VSAA piešķirtās pensijas un pabalsti, kuru saņemšanas laiks klienta dzīvesvietā ir 15.novembris, tiks piegādāti un izmaksāti 13.novembrī; 15.novembrī pensijas un pabalstus dzīvesvietā saņems klienti, kuriem izmaksas datums noteikts 18. un 19.novembrī; 16.novembrī pensijas un pabalstus dzīvesvietā saņems klienti, kuriem izmaksas datums noteikts 20.novembrī; savukārt 17.novembrī pensijas un pabalstus dzīvesvietā saņems klienti, kuriem izmaksas datums noteikts 21.novembrī.

Brīvdienās sūtījumu saņemšanai būs pieejami vairāki desmiti Latvijas Pasta pakomātu visā valsts teritorijā atbilstoši tirdzniecības centru darbalaikiem. Informācija par Latvijas Pasta pakomātu tīklu pieejama te.

Latvijas Pasts sveic visus valsts iedzīvotājus Latvijas Republikas Proklamēšanas dienā!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI