DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. novembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

13. novembrī sabiedriskais transports kursēs pēc darba dienu kustības grafika

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saskaņā ar Ministru kabineta rīkojumu darba diena no piektdienas, 2021. gada 19. novembra, tiek pārcelta uz sestdienu, 2021. gada 13. novembri, līdz ar to būs izmaiņas sabiedriskā transporta, klientu apkalpošanas centru un autostāvvietu darbībā.

Sabiedriskais transports

13. novembrī autobusi, trolejbusi, tramvaji un ekspresbusi kursēs pēc darba dienu kustības saraksta. Sabiedriskajā transportā darbosies tikai tie biļešu veidi, kas paredzēti darba dienām.

Autostāvvietas

13. novembrī maksas autostāvvieta Vecrīgas teritorijā (R zona) strādās no plkst. 6:00 līdz plkst. 24:00, pārējās maksas autostāvvietas 13. novembrī strādās kā ierasts sestdienās - no plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00. Pazemes stāvvieta Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama strādās atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Klientu apkalpošanas centri

Sestdien, 13. novembrī, klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks būs no plkst. 8:00 līdz plkst. 17:00, pārējie klientu apkalpošanas centri strādās no plkst. 10:00 līdz plkst. 16:00.

Saskaņā ar noteiktajiem epidemioloģiskās drošības pasākumiem „Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centros klienti tiek apkalpoti pēc iepriekšēja pieraksta. Pirmdienās, otrdienās, trešdienās, piektdienās, sestdienās un svētdienās “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centros klienti tiek apkalpoti ar sadarbspējīgu COVID-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Vienlaicīgi ar sertifikātu klientiem jāuzrāda arī personu apliecinošs dokuments - pase vai eID. Ceturtdienās sertifikātu pārbaude netiek veikta.

Pierakstīties klientu centra apmeklējumam Jums iespējams gan pa informatīvo tālruni 20361862, gan uzņēmuma mājas lapā: https://pieteikums.rigassatiksme.lv/TimeSlot/Register.

Saziņai ar „Rīgas satiksmi” aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862 vai arī e-pastu info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties sociālā tīkla platformās vai mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošajā sadaļā „Sazinies ar mums”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI