DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. novembrī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Atklātā konkursā aicināti pieteikties pretendenti Rīgas cirka valdes locekļa amatam

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Kultūras ministrija (KM) izsludina atklātu konkursu uz VSIA “Rīgas cirka” valdes locekļa amatu. Pretendenti pieteikumus aicināti KM iesniegt līdz š.g. 29. novembrim.

Pretendentiem izvirzītās prasības ir nevainojama reputācija, akadēmiskā augstākā izglītība vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība sociālajās vai humanitārajās zinātnēs (izņemot pirmā līmeņa profesionālo augstāko izglītību), vismaz 2 gadu darba pieredze vadošā amatā valsts vai pašvaldību kapitālsabiedrībā, biedrībā vai nodibinājumā (iegūta pēdējo 10 gadu laikā), valsts valodas un vismaz 2 svešvalodu zināšanas, zināšanas un izpratne par kultūras nozari (īpaši par cirka nozari), zināšanas un izpratne par valsts kapitālsabiedrības darbību un vadību, tai skaitā finanšu vadību, prasme prezentēt un argumentēti pamatot savu viedokli.

Konkursa pretendenti pieteikumus var iesniegt kādā no šiem 3 veidiem:

  1. nosūtot pa pastu / iesniedzot (ievietotu slēgtā aploksnē) Kultūras ministrijā, K.Valdemāra ielā 11a, Rīgā, darba laikā (pirmdienās – ceturtdienās no plkst. 08.30 līdz plkst.17.15 un piektdienās no plkst. 08.30 līdz plkst. 16.00), ievietojot pie ieejas izveidotajā korespondencei paredzētajā kastē. Ja dokumenti tiek nosūtīti pa pastu, pasta zīmogam jābūt datētam ar 2021.gada 29.novembri vai elektroniska dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu elektronisku parakstu un satur laika zīmogu saskaņā ar normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu, nosūtot uz e-pastu: vakances@km.gov.lv,
  2. izmantojot Vienotajā valsts un pašvaldību pakalpojumu portālā (www.latvija.lv) pieejamo e-pakalpojumu „Iesniegums iestādei” ar norādi „Pieteikums konkursam uz valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību „Rīgas cirks” valdes locekļa amatu”

Pretendentiem jāiesniedz pieteikuma anketa (publicēta Kultūras ministrijas tīmekļvietnē www.km.gov.lv sadaļā Vakances), parakstīts dzīves gājuma apraksts (Curriculum Vitae), izglītību apliecinoša dokumenta kopija (ja izglītības dokuments vai grāds iegūts ārvalstīs, pievieno Akadēmiskās informācijas centra izziņu par to, kādam Latvijā piešķirtam izglītības dokumentam vai grādam atbilst ārvalstīs iegūtais izglītības dokuments vai grāds), pretendenta izstrādātu Rīgas cirka turpmākās darbības attīstības piedāvājumu, kurā norādīti tā īstenošanas veidi un līdzekļi (teksta apjoms – 3 līdz 5 A4 formāta lapas), kā arī citus dokumentus, kurus pretendents uzskata par nepieciešamu pievienot.

Rīgas cirka valdes locekļa alga pirms nodokļu nomaksas noteikta 2 680 eiro apmērā1.

Iesniegtos pieteikumus Rīgas cirka valdes locekļa amatam izvērtēs speciāli izveidota nominācijas komisija.

1 - Ministru kabineta 2020. gada 4. februāra noteikumi Nr.63 „Noteikumi par publiskas personas kapitālsabiedrību un publiski privāto kapitālsabiedrību valdes un padomes locekļu skaitu, kā arī valdes un padomes locekļu mēneša atlīdzības maksimālo apmēru”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI