DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. novembrī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Jelgavas Mūzikas vidusskolas direktores amatā apstiprināta Zane Andžāne

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Atklātā konkursā uz Jelgavas Mūzikas vidusskola (JMV) direktora amatu 7 pretendentu konkurencē par uzvarētāju atzīta līdzšinējā Iecavas Mākslas un mūzikas skolas direktore Zane Andžāne. Darba pienākumus jaunajā amatā Z.Andžāne uzsāks pildīt no 22. novembra.

JMV direktora galvenie darba pienākumi ir plānot, vadīt un koordinēt vidusskolas darbu, nodrošinot izglītības iestādes mērķu un uzdevumu izpildi, pārstāvēt skolas intereses valsts un pašvaldību iestādēs, komercsabiedrībās un tiesu iestādēs, kā arī nodrošināt Jelgavas Mūzikas vidusskolas finansiālo, juridisko un administratīvo darbību tās mērķu un uzdevumu īstenošanai atbilstoši normatīvo aktu prasībām.

Z.Andžāne JMV direktora amatam nepieciešamās zināšanas un prasmes ieguvusi, vadot Iecavas Mūzikas skolu, iepriekš pildot šīs skolas direktores vietnieces mācību darbā pienākumus. Jaunajai direktorei jau ir darba pieredze, strādājot JMV - iepriekš kā vokālajam pedagogam. Z.Andžāne strādājusi arī Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā Zinātņu prorektores asistenta amatā, kā arī bijusi vokālais pedagogs Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolā.

Z.Andžāne Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā šobrīd iegūst doktora grādu pedagoģijā, absolvējusi minēto augstākās izglītības iestādi, iegūstot profesionālā maģistra grādu mūzikas pedagoģijā un profesionālā bakalaura grādu izglītībā (mūzikas skolotāja kvalifikācija).

JMV direktora amatam noteiktā bruto mēnešalga ir no 1 354 līdz 1 877 eiro atbilstoši MK noteikumiem Nr.445 „Pedagogu darba samaksas noteikumi” un KM noteikumiem par kārtību, kādā nosaka mēnešalgu KM padotībā esošo profesionālās vidējās izglītības iestāžu vadītājiem.

Jau ziņots, ka JMV direktora amats kļuva vakants, KM saņemot līdzšinējā skolas direktora Artūra Puķīša (mācību iestādē kā pedagogs strādājis kopš 1974. gada; kopš 2010. gada bijis tās direktors), iesniegumu par darba attiecību izbeigšanu pēc paša vēlēšanās.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI