DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. oktobrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Notiks valdību veidojošo partiju un mediķu organizāciju tikšanās

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš pēc konsultācijām ar valdību veidojošām partijām un veselības ministru ir ierosinājis koalīcijas pārstāvju un mediķu organizāciju tikšanos, lai veidotu dialogu un rastu risinājumus veselības nozarei sarežģītajā situācijā. Tā plānota piektdien, 29.oktobrī.

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš uzsver, ka šajā laikā ir būtiski nodrošināt veselības aprūpes nozares darbību tās pārslodzes laikā, tāpēc ir svarīgi uzturēt dialogu un pēc iespējas ātrāk atrisināt nozares organizāciju uzrunātos, kritiski nozīmīgos jautājumus. Vienlaikus Veselības ministrijai kopā ar nozares pārstāvjiem ir būtiski turpināt darbu pie mērķtiecīgas vakcinācijas aptveres palielināšanas un Covid-19 pacientiem paredzētu gultu izvēršanas un nepieciešamā personāla nodrošināšanas.

Ministru prezidents šodien tikās ar veselības ministru un Jaunās Konservatīvās partijas, Nacionālās apvienības un Attīstībai/ Par! pārstāvjiem, lai pārrunātu izveidojošos situāciju veselības aprūpes nozarē un iespējamos risinājumus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI