DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. oktobrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Studenti aicināti Rīgas pilsētvides hakatonā radīt jaunas idejas uzlabojumiem

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nedēļas nogalē, 30. oktobrī un 31. oktobrī, notiks Rīgas pilsētvides ideju hakatons “Riga City Challege 2021”, kas aicina paskatīties uz savu pilsētu no cita skatu punkta un rada iespēja veidot savu nākotnes pilsētu.

Hakatona dalībniekiem būs iespēja iegūt 1000 eiro un piedalīties sacensību fināla posmā Barselonā (Spānijā) no 21. līdz 23. novembrim. Hakatona darba valoda būs angļu un pasākums notiks tiešsaistē.

Reģistrēties hakatonam var individuāli vai kā komanda (4-5 dalībnieki). “Riga City Challenge 2021” nedēļas nogalē komandas piedalīsies uz izaicinājumiem balstītās sacensībās reālās dzīves apstākļos. Hakatona organizatori nodrošinās apmācības un jebkāda veida atbalstu, kas dalībniekiem būs nepieciešams izaicinājuma laikā.

Dalība izaicinājuma ir bezmaksas. Reģistrācija ir atvērta līdz 28. oktobrim, aizpildot pieteikšanās anketu: https://forms.gle/6dyGnrte4HmtSRPr7

Izaicinājuma galvenā balva ir 1000 eiro. “Riga City Challenge”” uzvarētāji iegūs iespēju prezentēt savu ideju FUSE City Challenge lielajā finālā Barselonā (Spānija) - ceļa un izmitināšanas izmaksas segs organizatori.

Komanda, kas uzvarēs Rīgas izaicinājumā lielajā finālā tiksies ar komandām no trim Eiropas pilsētām – Evoras (Portugāle), Kauņas (Lietuva) un Ļubļanas (Slovēnija). Lielajā finālā komandas turpinās attīstīt savu ideju un cīnīsies par 2000 eiro lielu naudas balvu.

“Riga City Challenge 2021” organizē Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte, Rīgas dome, Kimitisik B.V. un EIT Urban Mobility.

Plašāka informāciju iespējams iegūt, rakstot uz  e-pastu: fuse2021@kimitisik.eu .

https://storymaps.arcgis.com/stories/b71e0f73cc2946daa75c8121b051fdee

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI