DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. oktobrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība
1
1

12. konference – praktisks seminārs pedagogiem “Skola un zinātne”

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

22. oktobrī no plkst. 9.30 līdz 16.30 Vidzemes Augstskolā (Cēsu ielā 4) un tiešsaistē norisināsies 12. konference – praktisks seminārs pedagogiem “Vidzemes Augstskola: sadarbības partneris izglītībā” apakštēma “Skola un zinātne”.

“Skola un zinātne” konferenci atklās augstskolas rektors Gatis Krūmiņš un Izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece. No plkst. 10.40 līdz 12.00 plānota paneļdiskusija “Ko mēs zinām par skolēniem un ko no viņiem sagaidām, domājot par zinātni?”. No plkst. 12.30 – Vidzemes Augstskolas projekta "Simulāciju spēles stratēģiskajā komunikācijā" (SimGames) rokasgrāmatas prezentācija. No plkst. 13.45 līdz 16.30 notiks praktiskie semināri (pēc iepriekšējas pieteikšanās). Pasākuma programma un semināru apraksti šeit.

Konferencei reģistrēties iespējams līdz 20. oktobrim: https://forms.office.com/r/4NTF6SPYx4, dalība ir bez maksas. Tā norisināsies klātienē, nodrošinot pasākuma translēšanu tiešsaistē. Pieslēgšanās saites kopējai sesijai un praktiskajiem semināriem dalībniekiem tiks izsūtītas individuāli. Par dalību konferencē tiks izsniegtas apliecības.

“Skola un zinātne” konference tiks organizēta kā zaļās plūsmas pasākums, dalība klātienē tikai ar sadarbspējīgu vakcinācijas vai Covid-19 pārslimošanas sertifikātu (uzrādot kopā ar pasi vai ID karti). Ja epidemioloģiskā situācija valstī mainīsies un būs nepieciešams ieviest papildu drošības pasākumus konferences norises vietā, tas tiks darīts un pasākuma dalībnieki tiks laicīgi par to informēti.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI