DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. oktobrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 23. oktobra būs izmaiņas 6. autobusa maršrutā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai uzlabotu pasažieru iespēju sasniegt pieturvietu „Ē. Valtera iela”, „Dzelzavas iela” un „Jaunbiķeri” no 2021. gada 23. oktobra tiks veiktas izmaiņas 6. autobusa maršrutā. Atsevišķi reisi vakara stundās no galapunkta „Abrenes iela” ielas tiks pagarināti līdz pieturvietai „Ē. Valtera iela”.

No sestdienas, 23. oktobra, 6. autobusa maršrutā brīvdienu kustības sarakstā pēdējais reiss (plkst. 22.23) un darba dienu kustības sarakstā pēdējie trīs reisi (plkst. 22.18, 22.54 un 23.36) no galapunkta „Abrenes iela” ielas tiks pagarināti līdz pieturvietai „Ē. Valtera iela” (iepriekš līdz galapunktam „Biķeri”). Minētās izmaiņas uzlabos pasažieru iespēju sasniegt pieturvietu „Ē. Valtera iela”, „Dzelzavas iela” un „Jaunbiķeri”,

Tādējādi pasažieriem arī šajos reisos tiks nodrošinātas iespējas ērti sasniegt savu galamērķi pieturvietu „Ē. Valtera iela”, „Dzelzavas iela” un „Jaunbiķeri” apkārtnē līdzīgi kā visas dienas garumā, kad autobusi pēc galapunkta „Biķeri” turpina kursēt atpakaļ uz Abrenes ielu.        

Saziņai ar „Rīgas satiksmi” aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862 vai arī e-pastu info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties sociālā tīkla platformās vai mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošajā sadaļā „Sazinies ar mums”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI