DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. oktobrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vakar Alojā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 11. oktobra plkst. 06.30 līdz 12. oktobra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 54 izsaukumus – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 31 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar plkst. 20.31 VUGD saņēma izsaukumu Rīgā, kur dega atkritumi divos konteineros, vienstāva ēkas ārsiena un jumta pārsegums 44m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies trīs cilvēki. Plkst. 22.37 ugunsgrēks tika likvidēts.

Plkst. 13.57 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Alojā, kur ar atklātu liesmu dega kokzāģētava 250m2, transformatora ēkas jumts 5m2 un sadzīves atkritumi 10m2 platībā. Dzēšanas darbos piedalījās arī Matīšu brīvprātīgie ugunsdzēsēji. Plkst. 17.06 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega vieglā automašīna, elektrības rozete dzīvoklī, atkritumi, sausā zāle un krūmi, trīs gadījumos – sodrēji dzīvojamās mājas dūmvadā, kūdra, lapu kaudze, koka sēta un atkritumi konteinerā, neapsaimniekota ēka.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI