DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. oktobrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Inese Lībiņa-Egnere piedalīsies Varšavas drošības forumā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saeimas priekšsēdētājas biedre, Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas (EPPA) Latvijas delegācijas vadītāja Inese Lībiņa-Egnere līdz 6.oktobrim uzturēsies Polijas galvaspilsētā Varšavā, kur norisināsies Varšavas drošības forums. Tā ietvaros paredzēta arī EPPA nacionālo delegāciju vadītāju diskusija, kas veltīta reģionālās sadarbības nozīmei hibrīddraudu kontekstā.

I.Lībiņa-Egnere Varšavā tiksies arī ar Polijas parlamenta (Sejma) vicespīkeri Malgožatu Kidavu-Bloņsku (Małgorzata Kidawa-Błońska).

Tāpat paredzēts, ka Saeimas priekšsēdētājas biedre tiksies ar Sejma un Senāta delegācijas EPPA priekšsēdētāju Arkadjušu Mularčiku (Arkadiusz Mularczyk), Nacionālās drošības biroja vadītāju Pavelu Solohu (Paweł Soloch). Tāpat plānota tikšanās ar Sejma Ārlietu komisijas un Nacionālās aizsardzības komisijas vadību.

EPPA ir Eiropas Padomes statūtorganizācija, kuras uzmanības lokā ir cilvēktiesību, daudzviedokļu demokrātijas un tiesiskas valsts aizstāvēšana, Eiropas kultūras identitātes un daudzveidības izpratnes un attīstības veicināšana un aktuālu Eiropas sabiedrības jautājumu risināšana, kā arī demokrātiskās stabilitātes stiprināšana Eiropā, atbalstot politiskās, likumdošanas un konstitucionālās reformas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI