DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. oktobrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

VUGD piedalīsies AS “B.L.B. Baltijas Termināls” rīkotajās civilās aizsardzības un katastrofas pārvaldīšanas mācības

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 5. oktobrī, plkst. 10.00 Ezera ielā Rīgā notiks AS “B.L.B. Baltijas Termināls” vietējā līmeņa praktiskās civilās aizsardzības un katastrofas pārvaldīšanas mācības.

Mācībās tiks inscenēta situācija, ka piestātnes teritorijā dīzeļdegvielas pārkraušanas laikā iekārtas bojājuma dēļ notiek vielas noplūde un izceļas ugunsgrēks, un notikumā cieš viens cilvēks. Ugunsgrēka imitācijai tiks izmatotas dūmu sveces.

Mācību rīkotāji aicina iedzīvotājus nesatraukties, ja redzama ugunsdzēsības transporta kustība un ugunsdzēsēju glābēju darbs objekta teritorijā, un atvainojas iedzīvotājiem par operatīvā transporta pārvietošanās radītajiem apgrūtinājumiem Rīgā, Ezeru ielas apkārtnē, kā arī iespējamo satraukumu!

 Praktiskajās mācībās uzņēmuma teritorijā piedalīsies amatpersonas un nodarbinātie no VUGD, Valsts vides dienesta, Valsts policijas, Rīgas brīvostas pārvaldes Ostas policija, Rīgas pašvaldības policijas, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, SIA “RĪGAS BRĪVOSTAS FLOTE” un AS “B.L.B. Baltijas termināls”.

Mācību mērķis ir pārbaudīt un pilnveidot izveidoto kārtību un pasākumus katastrofas draudu gadījumā, kas noteikti objekta civilās aizsardzības plānā, kā arī ārpusobjekta civilās aizsardzības plānā.

Praktiskās mācības norisināsies, ievērojot epidemioloģiskās drošības pasākumus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI