DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Ugunsdzēsēji glābēji aizvadīja mierīgu diennakti

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 22. septembra plkst. 06.30 līdz 23. septembra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 35 izsaukumus – 10 uz ugunsgrēku dzēšanu, 16 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, grīda un papīri divstāvu dzīvojamā mājā, piededzis ēdiens, riepas, divos gadījumos vieglo automašīnu salons, žogs.

Naktī plkst. 03.27 VUGD saņēma izsaukumu Jelgavas novada Glūdas pagastā, kur upē atradās mikroautobuss. Pārbaudot notikuma vietu, tika konstatēts, ka cilvēku automašīnā nav. Ugunsdzēsēji glābēji izvilka automašīnu krastā un nodeva Valsts policijas darbiniekiem. Plkst. 04.33 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Vakar plkst. 21.14 tika saņemts izsaukums uz Jūrkalni, kur uz autoceļa Ventspils – Grobiņa bija notikusi vieglās automašīnas un kravas mikroautobusa sadursme. Ugunsdzēsēji glābēji no avarējušās mašīnas atbrīvoja cietušu cilvēku un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, kā arī atvienoja abu automašīnu akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu. Plkst. 00.03 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI