DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Turpinot darbu pie jaunu VUGD depo būvniecības, ministrija pārņems īpašumu Dagdā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 21.septembrī, Ministru kabineta sēdē tika atļauts Iekšlietu ministrijai pārņemt no Krāslavas novada pašvaldības nekustamo īpašumu Daugavpils ielā 16A, Dagdā, kas nepieciešams jauna administratīvā kompleksa būvniecībai Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) vajadzību nodrošināšanai.

Šajā teritorijā plānots būvēt D kategorijas VUGD ugunsdzēsības depo ēku ar papildus telpām Valsts policijai. Plānots, ka kopējā ēkas platība būs aptuveni 600 kvadrātmetri.

Jau ziņots, ka Nodrošinājuma valsts aģentūra sadarbībā ar A/S “UPB” izstrādājusi tipveida VUGD depo ēku projektus, kas būs par pamatu, lai uz šo projektu bāzes depo ēkas varētu tikt pielāgotas un izmantotas kā vienots iestāžu administratīvais centrs, pēc nepieciešamības papildinot projektus ar iekšlietu resorā esošo iestāžu (Valsts policijas, Valsts robežsardzes, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes utml.) un citu iestāžu (Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, pašvaldības policijas utml.) funkcijām nepieciešamajām telpām.

Šobrīd sadarbībā ar SIA "RE&RE Būve" tiek izstrādāts būvprojekts D kategorijas depo ēkas būvniecībai. Projekts tiek īstenots no Valsts budžeta līdzekļiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI