DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK valdē atkārtoti ievēlē Katrīnu Zariņu

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) padome uz turpmākajiem trim gadiem organizācijas valdes locekles amatā atkārtoti apstiprinājusi LTRK Politikas daļas vadītāju Katrīnu Zariņu.

"LTRK izaugsme pēdējos gados ir bijusi strauja un ir patiess prieks, ka man ir bijusi iespēja būt daļai no šīs izaugsmes veidotājiem, un to kopīgi turpināt. LTRK savā darbības stratēģijā  paredz stiprināt  līdzdalību lēmumu pieņemšanas procesos Eiropas Savienības līmenī un palielināt Latvijas uzņēmēju balss skaļumu Eiropā, īpaši tajos brīžos, kad tiek pieņemti nozīmīgi lēmumi uzņēmējdarbības vides jautājumos. Šī stratēģiskā mērķa veiksmīga ieviešana būs manas darbības galvenais fokuss turpmākajiem gadiem, strādājot LTRK valdē," saka K. Zariņa, kura LTRK valdē darbojas kopš 2016. gada.

 K. Zariņa ir arī Eiropas ekonomikas un sociālo lietu komitejas (EESK) Darba devēju grupas locekle un Mazo un vidējo uzņēmumu ikgadējās novērtēšanas (SME Performance Review) nacionālā eksperte no Latvijas. Viņa ir ieguvusi uzņēmējdarbības vadības maģistra (MBA) grādu Rīgas Tehniskās universitātes Rīgas Biznesa skolā un bakalaura grādu valsts pārvaldē Vidzemes Augstskolā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI